Богати мајски програми широм општине Гроцка

08. мај 2019.

 

 

 

- У сусрет лепом времену и још лепшим програмима, у Јутарњем програму ТВ СтудиоБ гошћа новинарки Ивон Јафали у уторак 7. маја била је директорка Центра за културу Гроцка Зорица Атић, која је изложила садржајне мајске догађаје у Центру за културу, али и богате пролећне манифестације у организацији Градске општине Гроцка, оснивача установе.

Први у низу мајских догађаја је V Сајам хотикултуре који се отвара 8. маја на Грочанској чаршији. Следи 10. маја изложба "Свилена лепота ћирилице" Оливере Милуновић у Ранчићевој кући, затим 16. маја изложба амбасаде Украјине "Златно руно Украјине" у галерији општине Гроцка, а истог дана је у сарадњи са Вишом туристичком школом у Београду, за студенте уприличен и излетнички дан пут културне баштине широм Гроцке. 
Општина Гроцка организује и Фестивал трешње у Ритопеку 25-26. маја, о чему ће бити више речи када се манифестација приближи, да би се богати мајски програми завршили изложбом "ТОП 50" Давида Вартабедијана у Ранчићевој кући и наступом састава Ice Cream man из Београда, чиме се отвара летња "Музичка башта" Центра за културу.

 

Повезани садржај