НАГРАДА из Новог Сада за ликовни рад je отишла у Калуђерицу

28. мај 2019.

 




- Центар за културу Гроцка поноснo истиче да је на ликовном конкурсу у конкуренцији деце и младих широм Србије, у оквиру 60. изложбе ликовних радова деце и омладине Србије „Сцена, маска, костим, лутка“ у Новом Саду, ДРУГУ награду у ликовној категорији МАСКА, по одлуци жирија добила девојчица Марика Мандић, предшколац, полазница Ликовне радионице у Калуђерици, установе Центра за културу Гроцка, чији је ментор Мика Ловре, дипл. сликар, руководилац радионице.

Честитамо заслуженој добитници, девојчици Марики Мандић, као и њеној менторки, сликарки Мики Ловре на постигнутим резултатима!

На 60. изложби ликовних радова деце и омладине Србије „Сцена, маска, костим, лутка“ у Новом Саду излаже и петоро полазника Ликовне радионице Центра за културу у Гроцкој: Лазар Антић, Стефан Јанковић, Нина Коматина, Игњат Дедић и Ана Гегић. 
Честитамо младим креативцима, полазницима Ликовне радионице у Гроцкој, као и њиховој менторки Марион Дедић, дипл. сликарки, на успешном учешћу у конкуренцији деце и младих широм Србије!

Отварање изложбе и свечана додела награда су одржани у понедељак 27. маја 2019. године у 10 часова, у Српском народном позоришту у Новом Саду.

 

Повезани садржај