„Контраст наслеђа“ Иване Блечић-Стефановић и Вељка Вученовића - штампа

07. фебруар 2019.

 

 

Дневни лист "Информер" у среду 6. фебруара 2019. године доноси најаву изложбе слика и цртежа "Контраст наслеђа" аутора Иване Блечић Стефановић и Вељка Вученовића у Ранчићевој кући, галерији Центра за културу Гроцка.


seecult.org


Дневни лист "Политика" у петак 8. фебруара 2019. године у оквиру културне рубрике "Предлог за вечерашњи излазак" доноси најаву изложбе слика и цртежа "Контраст наслеђа" аутора Иване Блечић Стефановић и Вељка Вученовића.

Хвала колегама из "Политике" на пажњи којом прате културне догађаје у лепој вароши крај Дунава.

 

 

- Веб издање дневног листа "Политика" у петак 8. фебруара доноси вест о отварању изложбе "Контраст наслеђа" у Ранчићевој кући, галерији Центра за културу Гроцка.

www.designed.rs;  www.arte.rs 

"Контраст наслеђа" у Политици

- Национални дневни лист "Политика" у суботу 9. фебруара у оквиру културне рубрике "Синоћ у Београду" доноси вест о отварању самосталне изложбе "Контраст наслеђа" аутора Иване Блечић Стефановић и Вељка Вученовића у Ранчићевој кући, галерији Центра за културу Гроцка. 
Хвала колегама из "Политике" на простору који посвећују културним догађајима у старој вароши крај Дунава.

 

- Дневни лист "Вечерње новости" у суботу 9. фебруара доноси вест о отварању изложбе слика и цртежа "Контраст наслеђа" Иване Блечић Стефановић и Вељка Вученовића у Ранчићевој кући у Гроцкој, галерији Центра за културу Гроцка:

 

 

У суботу, 9. фебруара 15.30-19h РАДИО БЕОГРАД 1, у емисији "Време спорта и разоноде" чули смо прилог о отварању изложбе слика и цртежа `Контраст наслеђа`, аутора Иване Блечић- Стефановић и Вељка Вученовића у Ранчићевој кући у Гроцкој:

 


 

Повезани саджај

14октобар2019
Свадбени албум у варошком дому Гроцке

Свадбени албум у варошком дому Гроцке

14 октобар 2019

Ранчићева кућа је била домаћин младом свадбеном пару који је желео да своје венчање обележи фотографијама у амбијенту старог варошког дома.