''Путовања 3 објектива'' најава на ТВ СтудиоБ и у осталим медијима

16. јануар 2019.

 

 

Гостовање у емисији „Београде, добар дан“ ТВ СтудиоБ и најава изложбе "Путовања 3 објектива"

- У емисији „Београде, добар дан“ ТВ СтудиоБ гостовали су фотографи Томислав Петернек и Горан Кукић у друштву директорке Центра за културу Гроцка Зорице Атић како би најавили предстојећу изложбу фотографија „Путовања 3 објектива“ у Гроцкој. Изложба ће бити отворена у петак, 18. јануара 2019. године у 18 часова у Ранчићевој кући, галерији Центра за културу Гроцка, а радове излажу реномирани фотографи Томислав Петернек, Горан Кукић и Игор Мандић.

 

Остали медији:

arte.rs

designed.rs

 

Дневни лист ИНФОРМЕР доноси најаву изложбе "Путовања 3 објектива" која се вечерас (18.01.) отвара у Ранчићевој кући, галерији Центра за културу Гроцка. 
У духу жаргонског изражавања младих, носи ознаку - "врх изложба".


Дневни лист ПОЛИТИКА у петак 18,. јануара у оквиру културне рубрике "Синоћ у Београду" доноси вест о отварању изложбе уметничке фотографије "Путовања 3 објектива" аутора и фотографа Томислава Петернека, Горана Кукића и Игора Мандића у Ранчићевој кући, галерији Центра за културу Гроцка. 

ПОЛИТИКА online

Радио Београд 1„Београде, добро јутро“ ТВ СтудиоБ: 
Представљање изложбе „Путовања 3 објектива" у Ранчићевој кући у Гроцкој

- У емисији „Београде, добро јутро “ ТВ СтудиоБ, 22. јануара гостовали су фотограф Игор Мандић и директорка Центра за културу Гроцка Зорица Атић, како би представили изложбу фотографија „Путовања 3 објектива“ која је недавно отворена у Ранчићевој кући, галерији Центра за културу Гроцка. 

 


 

Повезани саджај

14октобар2019
Свадбени албум у варошком дому Гроцке

Свадбени албум у варошком дому Гроцке

14 октобар 2019

Ранчићева кућа је била домаћин младом свадбеном пару који је желео да своје венчање обележи фотографијама у амбијенту старог варошког дома.