Отварање "Музичке баште" Центра за културу Гроцка уз наступ састава E-Play

04. јун 2017.

 

Летњи програм "Музичка башта" Центра за културу Гроцка почиње наступом састава E-Play у башти Ранчићеве куће у петак, 9. јуна са почетком у 20.30 часова.

E-PLAY је домаћи алтернативни састав основан 1998. године у Београду, особеног звука који карактеришу drum & bass ритмови, дисторзирани бас и нежне, амбијенталне гитаре. Састав E-Play иза себе има четири студијска албума, подужу листу самосталних и фестивалских наступа (од Main stage-a на Exit фестивалу, концерта у Паризу за “Дан музике” па до концерта у Болоњи поводом “Дана Београда”), учествовао је и у оквиру више компилација (музика из филма Муње, компилација посвећена Милану Младеновићу...). Крајем 2013. објавили су албум “Обични људи” са кога су се убрзо издвојили хитови “Диван Дан”, “Хиљаду људи” и “Љубица”.

Протеклих година песма “Диван Дан” осваја прво место на многим домаћим листама, а у исто време добија и “Мегафон” награду за најбољи сингл године. Бенд је недавно избацио нови сингл под називом “Да будемо само добро” који је већ освојио српску публику.

Улаз је слободан, добродошли!

Линкови:

https://www.youtube.com/user/EplayBand

https:// www.facebook.com/E-PLAY-114014251948402/

https:// www.instagram.com/eplayband/

 

Повезани саджај