ЛИКОВНА РАДИОНИЦА Центра за културу Гроцка - март 2017

13. март 2017.

 

Ликовна радионица Центра за културу Гроцка јеу пролећном циклусу 2017. отпочела са радом 1. марта, а током ове прве две недеље рада бавили смо се линијом, шрафуром, цртали необична створења и дизајнирали свој јастук.


Ликовна радионица се одржава у просторији Месне заједнице у Гроцкој. Термини: среда и петак од 13 до 14:30 часова. Материјал за сваки час радионице је обезбеђен. Радионицу води: Марион Дедић, академска сликарка.


Ликовна радионица Центра за културу Гроцка подучава полазнике да истражују и изражавају се на ликовно креативан начин, применом различитих уметничких техника. Упознаје их са основама ликовног језика који се изражава ликовним елементима (тачком, линијом, бојом…). У складу са узрастом полазницима је омогућено да користе литературу, монографије, каталоге и на тај начин упознају дела познатих уметника.


Циљ радионице је да подстиче дечју машту и креативност, развија осећај за лепо, као и осећај за тимски рад и пријатељство кроз креативно проведено време. Приступ ученицима/полазницима је индивидуалан, са уважавањем и поштовањем сензибилитета сваког детета понаособ.


За пријављивање и све додатне информације:
Центар за културу Гроцка, 011 850 23 21
Марион Дедић, 063 346 949

 

Повезани саджај

15јун2019
Ла банда у "Музичкој башти" Ранчићеве куће

Ла банда у "Музичкој башти" Ранчићеве куће

15 јун 2019

У „Музичкој башти“ Центра за културу Гроцка, пред старим бунаром Ранчићеве куће у петак 14. јуна наступио је распевани женски тамбурашки састав Ла банда.