Четвртаци ОШ „Илија Гарашанин“ у посети изложби Стваралачка Гроцка

10. септембар 2021.

 

Последњи дан у радној недељи, петак 10. септембар, четврти разреди ОШ ,,Илија Гарашанин“ у Гроцкој предвођени учитељицама Славицом Симић (IV-1), Душицом Чаглић (IV-2) и Светланом Живковић (IV-4) посветили су посети галерији Ранчићеве куће и игри у зеленилу неговане баште установе културе.

Ђаци су погледали актуелну изложбену поставку Стваралачка Гроцка, која окупља 46 аутора са територије општине Гроцка, на којој су представљени радови ликовне и примењене уметности (слике, цртежи, уникатни накит, скулптуре, графике, фотографије....).

Поједини приступи, материјали и технике су их посебно привлачили, а било је и радова који су им били интересанти јер би могли нешто слично да ураде на часовима ликовне културе. Једна од важних активности је било заједничко дружење и игра у дворишту овог пријатног септембарског дана, уочи викенда.

 

Повезани садржај

10април2024
РТС у галерији Ранчићеве куће

РТС у галерији Ранчићеве куће

10 април 2024

РТС је посетио у уторак, 8. априла Ранчићеву кућу поводом снимања прилога о изложби илустрација СУНЦЕ ПТИЦЕ И ЛАТИЦЕ ауторке Маје Веселиновић.

02април2024
 „Ликовно путовање 2024“ у Гроцкој

„Ликовно путовање 2024“ у Гроцкој

02 април 2024

Пролећни циклус креативних радионица ЦКГ „Ликовно путовање 2024“ у Гроцкој отпочео је са радом, и траје све до краја маја 2024. године. Придружите се!