Ђаци из Гроцке у посети изложби „Ликовно путовање“ у Ранчићевој кући

08. фебруар 2021.

 

Изложбу дечијих радова "Ликовно путовање" са ликовних радионица Установе у Гроцкој, Калуђерици и Врчину које су реализоване током 2020. године за децу узраста од 6 до 11 година, посетили су у четвртак и петак (04.02. и 05.02.) ученици II-1 разреда ОШ „Илија Гарашанин“ у Гроцкој са својом учитељицом Милицом Бећаговић.

Лепи дани и пролећне температуре, измамили су ђаке да прошетају до Ранчићеве куће и погледају креативне радове својих вршњака, а показало се да је међу њима било и поносних аутора. Изложбу су претходних дана посетиле и породице из Врчина, Гроцке и Калуђерице како би погледали радове своје деце. Они коју су били по први пут у посети, највише су остали затечени амбијентом Ранчићеве куће и чаробном атмосфером овог заштићеног варошког дома.

Традиционална смотра дечијих радова „Ликовно путовање“ доступна је за посетиоце у галерији Ранчићеве куће до краја фебруара 2021. године.Галерију фотографија можете погледати у ФБ албуму Центра за културу Гроцка ОВДЕ. 

 

Повезани садржај

22јун2021
„Музика за понети“ из баште Ранчићеве куће

„Музика за понети“ из баште Ранчићеве куће

22 јун 2021

Концертом класичне музике за два клавира „Музика за понети“ на летњој сцени Ранчићеве куће, седишта Центра за културу Гроцка, представио се клавирски дуо у саставу