Други разред из Гроцке у посети Ранчићевој кући

12. април 2021.

 

Сунчаног и топлог 12. априла, првог радног дана у недељи, Центар за културу Гроцка посетили су ученици II-3 разреда ОШ „Илија Гарашанин“ у Гроцкој, предвођени својом учитељицом Славицом Влаисављевић. Малишани су леп дан искористили за шетњу пут пролећне Ранчићеве куће, како би погледали актуелну изложбену поставку - као створену за најмлађе посетиоце. Групна изложба илустрација „Закорачи у нашу причу“ окупља 25 илустратора за децу, и потпуно их је очарала - Оооо прелепо је... само су неке од реакција деце. На изложби је представљено више од педесет илустрација, а ђаци су са учитељицом настојали да погоде и осмисле приче на које се оне односе.
 
Изложба илустрација „Закорачи у нашу причу“ доступна је за публику у Ранчићевој кући, знаменитом варошком дому и галерији Центра за културу Гроцка све до 4. маја, а улаз за све посетиоце је слободан, уз поштовање и примену мера заштите.

 
 
 
Галерију фотографија можете погледати у ФБ албуму Центра за културу Гроцка ОВДЕ. 

 

Повезани садржај

04мај2021
Дневни лист ПОЛИТИКА преноси вест о онлајн празничној епизоди: „Од Винче до гратинираних палачинки са Софијом Лорен“

Дневни лист ПОЛИТИКА преноси вест о онлајн празничној епизоди: „Од Винче до гратинираних палачинки са Софијом Лорен“

04 мај 2021

Читамо у дневном листу ПОЛИТИКА, у рубрици "Београдска хроника", о празничној епизоди популарног онлајн-дивана „Београд за почетнике" у Гроцкој.