МУЗИЧКА БАШТА 2019: Наступ тамбурашког састава La Banda у Ранчићевој кући

10. јун 2019.

 

Центар за културу Гроцка 

МУЗИЧКА БАШТА 2019 

L A   B A N D A

петак 14. јун од 20 часова

 Ранчићева кућа/Мајевичка 9/Гроцка   

 

- Домаћи тамбурашки састав La Banda  наступиће на летњој сцени Ранчићеве куће у петак, 14. јуна од 20 часова у оквиру музичког програма „Музичка башта“ Центра за културу Гроцка.  

Музичка башта током 2019. године представља гостујуће саставе из земље и ширег региона. Програм обухвата мултикултурални приступ и музику различитих жанрова, са акцентом на аутентичном и ауторском изразу који је најмање заступљен у јавном и медијском простору.

Тамбурашки састав La Banda основан је крајем 2013. године са жељом да на тамбурама изводи популарну, филмску, ауторску и диско музику, као и одабране песме народног жанра. Иако долазе из различитих крајева Србије, чланице састава La Banda  живе у Новом Саду, а наступају широм Србије као и у земљама у окружењу. Карактерише их богато концертно искуство, атрактивни наступи и репертоар, прилагођени прилици и публици. Контрастна, а складна, La Banda је спој традиције и младости, девојака и тамбуре.

*Музички програм Музичка башта Центра за културу Гроцка је подржан и суфинансиран средствима Републике Србије - Министарства културе и информисања, средствима Града Београда - Секретаријата за културу, као и подршком ГО Гроцка и Аустријског културног форума у Београду.  

 

Улаз на музичке догађаје је слободан. 

Добро дошли!

 

Повезани садржај