Завршен је пролећни циклус ликовне радионице - ЛИКОВНО ПУТОВАЊЕ

02. јун 2017.

 

Завршен је пролећни циклус ликовне радионице под називом ЛИКОВНО ПУТОВАЊЕ 2017.

 
У пролећном циклусу Ликовне радионице Центра за културу Гроцка највећи број радова чинe цртежи, а полазници радионице била су деца узраста од 6 до 11 година, који су се с пуно дечје радозналости опробали у различитим техникама и темама. Угљеном, уљаним и сувим пастелом, акварелом, графитним и оловкама у боји итд. цртани и сликани су мотиви: портрет, аутопортрет, маске, мртва природа, пејзаж, нека необична створења, чудне књиге, Пипи Дуга Чарапа, музички инструменти…

 
Инспирацију смо проналазили у непосредном окружењу, нашој народној уметности и обичајима, као и култури и уметности других народа.
Ликовна радионица Центра за културу Гроцка коју води сликарка Марион Дедић представља креативни простор у којем се кроз ликовно истраживачку игру и учење стичу основе визуелне уметности, негује и подржава дечје стваралаштво, развија интересовање и љубав према ликовној култури и уметности.

 
Пролећни циклус Ликовне радионице Центра за културу Гроцка завршен је у среду, 31. маја. Ликовна радионица установе наставља са радом oд септембра месеца.

 
За пријављивање и све додатне информације о јесењем циклусу:
Центар за културу Гроцка, 011 850 23 21
Марион Дедић, академски сликар, 063 346 949

 

Повезани садржај