Почиње са радом пролећни циклус Ликовних радионица „Ликовно путовање“ у Гроцкој и Калуђерици

29. фебруар 2020.

 

 


Пролећни циклус едукативних ликовних радионица „Ликовно путовање“ Центра за културу Гроцка намењених деци основношколског узраста, отпочиње са радом у марту месецу и траје све до јуна 2020. године.

Ликовна радионица Центра за културу Гроцка у пролећном циклусу подучава полазнике да истражују и изражавају се на ликовно креативан начин применом различитих уметничких техника, упознаје их са основама ликовног језика, са културном баштином у окружењу...

Циљ радионице је да негује и подстиче дечју машту и креативност. Кроз примену различитих ликовних и примењених материјала, техника и поступака, полазници овладавају својим моторичким вештинама, вежбају усредсређеност, развијају визуелну перцепцију и естетске вредности. У складу са узрастом, полазницима је омогућено да користе литературу, монографије, каталоге, и на тај начин упознају дела познатих уметника.

Ликовне радионице Центра за културу Гроцка се одржавају у ОШ „Илија Гарашанин“ у Гроцкој (термини рада: среда и петак 14:00 - 15:30 часова, радионицу води Марион Дедић, дипл. сликарка), и у ОШ „Милоје Васић“ у Калуђерици (термини рада: уторак и четвртак 15:30 - 17:00 часова, радионицу води Мика Ловре, дипл. сликарка)

 

За пријављивање и додатне информације:

Центар за културу Гроцка, 011 850 23 21

Марион Дедић, 063 346 949, Мика Ловре, 064 283 05 01

 

Повезани садржај