Вести и најаве џез концерта у Ранчићевој кући

02. септембар 2021.

 

Џез састав Мajamisty Trio наступиће на летњој сцени Ранчићеве куће, заштићеног културног добра, у петак 3. септембра од 20х, у оквиру музичког програма „Музичка башта” Центра за културу Гроцка. 

Мајамистy ТриО чине Маја Алвановић-клавир, Ервин Малина-контрабас, Лав Ковач-бубњеви, а састав се етаблирао као један од најзначајнијих домаћих џез састава млађе и средње генерације.

„Музичка башта” Центра за културу Гроцка током 2021. године наставља са профилисаним концептом који публици доноси жанровску разноврсност, генерацијске и стилске разлике међу музичарима, ауторски приступ и мултикултуралност – као најважније одлике програма. У програму учествују гости из земље и региона, а публици се као вид музичке едукације и популаризације уметничке музике, представља музика различитих жанрова, недовољно заступљена у медијском и јавном простору, са акцентом на аутентичном, етно и ауторском изразу.

*Музички програм „Музичка башта” Центра за културу Гроцка је подржан и суфинансиран средствима Републике Србије – Министарства културе и информисања, средствима Града Београда – Секретаријата за културу, као и подршком Општине Гроцка. Улаз је слободан, уз поштовање здравствених препорука и мера заштите.

 


Концерт састава Majamisty Trio су најавили бројни електронски медији и портали, од којих издавајамо:

- Званични портал града Београда,

- Вечерње Новости.

 

Повезани садржај