Медији о пролећном сајму у Гроцкој

11. јун 2020.

 

Дневни лист ПОЛИТИКА у четвртак 11. јуна у оквиру рубрике "Београдска хроника" доноси вест о Пролећном сајму окићеном трешњама, цвећем и децом, који је претходног дана одржан на Грочанској чаршији, заштићеној амбијенталној целини Гроцке.

Догађај су пропратили, а потом и обишли Гроцку, представници Туристичке организације Београда и Секретаријата за привреду, као вид подршке домаћим излетничким капацитетима и промоције привлачних дестинација познате зелене и воћне београдске општине - старе вароши крај Дунава.

Вест о Пролећном сајму у Гроцкој пренела је и телевизија Студио Б: "Туристичка организација Београда учинила је доста али планира да уради и много више у наредном периоду на промоцији Гроцке као изванредне локације за све госте који поред самог центра града желе да виде и доживе неке од изванредних додатних садржаја које ретко који велики град у Европи може да понуди..."

ТОБ – Манифестација „Разнобојно цвеће лепше мирише“ у Гроцкој

Пролећни сајам најавила је Зорица Атић, директорка Центра за културу Гроцка, у Јутарњем програму ТВ СтудиоБ (уторак 9. јун):

 

Повезани садржај