Емисија ГОСТОЉУБЉЕ посвећена Гроцкој

26. фебруар 2020.

 

Сниматељска екипа предвођена новинарком и продуценткињом Јасмином Никитовић-Стојичић, познатом као заштитно лице серијала Знање - Имање, снимала је у Гроцкој на више локација емисију ГОСТОЉУБЉЕ. Нова српска разгледница, културно-туристички серијал "Гостољубље", емитује се на ТВ СтудиоБ, а грочанска епизода приказује се у суботу 14. марта са почетком у 19.10 часова. Реприза емисије се може погледати у понедељак 16. марта од 18.30ч (ТВ СтудиоБ).

Емисија је обухватила Ранчићеву кућу, Грочанску чаршију, легат др Александра Костића, Касно-римску гробницу у Брестовику, манастир Рајиновац у Бегаљици, Коњички клуб у Гроцкој, панораме ресторана Виногради, органску винарију Плавинци... и многобројне визуре и детаље лепе вароши крај Дунава. На свакој од локација емисија је имала госте и саговорнике, међу којима су били директорка Центра за културу Зорица Атић, власник коњичког клуба Ненад Паунић, представници манастира, ресторана "Виногради", власник винарије "Плавинци" Бранислав Анђелић...

У сусрет новој туристичкој сезони, емисија "Гостољубље" нуди излетницима, и пре свега Београђанима, предлог како и где могу провести садржајан дан на свега посла сата вожње од центра престонице.

Фото-албум са догађаја се може погледати на ФБ страници Центра за културу Гроцка, ОВДЕ

 


 

Повезани садржај

25мај2020
 МАГИЧНИ брег изнад Гроцке

МАГИЧНИ брег изнад Гроцке

25 мај 2020

Поводом 25. маја, дана када је рођен доживотни председник бивше Југославије, дневни лист ПОЛИТИКА доноси причу о једном од његових омиљених места.