Мала ликовна интернет радионица у "Малом дневнику" РТС-а у петак 1. маја

01. мај 2020.

 

Добар дан децо!

Позивамо вас да сутра, првог маја, пропратите вашу омиљену ТВ емисију МАЛИ ДНЕВНИК на другом каналу РТС-а, јер ће Мали дневник најавити наредни ликовни задатак наше и ваше Мале ликовне интернет радионице.  За Мали дневник говориће Зорица Атић, директорка установе.


Ко може, ко жели, нека изволи и нека нам се придужи.
У ситуацији када остајете у својим кућама, Центар за културу Гроцка је припремио за вас креативни програм „Мала ликовна интернет радионица“.
Мала радионица се може пратити посетом Фејсбук странице Центра за културу, где ћемо такође најавити нови задатак, а ко жели, може је пратити и на сајту установе.

Теме се задају једном недељно, а уколико нам пошаљете свој рад, веома радо ћемо га објавити.

"Мали дневник" поред малог екрана окупља целу породицу. И деца и одрасли с пажњом прате вести које су нам „мали" извештачи спремили. Одрасли имају прилику да се насмеју и на тренутак забораве свакодневицу, а деца да науче много тога, и кроз забаван и информативан садржај, речима које су њима блиске, боље упознају свет око себе.
У тих пет минута, малишани се кроз занимљиве прилоге и богат садржај едукују на забаван начин и подстичу истраживачки дух. Осећају да се коначно неко обраћа њима, и да коначно имају емисију као одрасли.

"Мали дневник" је све само не мали.

 

Повезани садржај