ТЕЛЕГРАФ доноси вест - Од танга до изложбе: Ево шта нас све очекује у Ранчићевој кући

04. септембар 2023.

 

Центар за кулуру Гроцка и Фејсбук група љубитеља и зналаца „Био једном један Београд“ вас позивају да присуствујете отварању изложбе документарних фотографија „БЕОГРАД НА ТОЧКОВИМА – Прашина и гламур“ у суботу 9. септембра од 18ч у Ранчићевој кући, галерији Центра за културу Гроцка.
 
У незаборавном амбијенту ванвременског склада Ранчићеве куће, у питорескној Гроцкој, биће представљене црно-беле фотографије из породичних албума и колекционарских збирки уредника и чланова ове групе.
 
Исте вечери, 9. септембра на летњој сцени Ранчићеве куће од 19:30ч наступиће „Libercuatro tango ensemble“ у оквиру јубиларне десете „Музичке баште“ Центра за културу Гроцка. Ансамбл ће публици представити специфичну танго културу, која је 2009. године уврштена на УНЕСКО листу културног наслеђа.
 
У богатом културном догађају учествује и Олдтајмер клуб Београд, са ревијалном изложбом времешних четвороточкаша у чаробном амбијенту баште Ранчићеве куће. Сигурно нисте знали да је председник овог клуба љубитеља старих возила Бора Настасић, Грочанин и из старе породице у лепој вароши крај Дунава.
 
Улаз на догађаје је слободан.
 
Добродошли!


Вест се може прочитати на информативном порталу ТЕЛЕГРАФ

 

Повезани садржај