ОТКАЗАНО! Ранчићева кућа: ДИВАН ТРИБИНА ,,БЕОГРАД НА ТОЧКОВИМА - ПРАШИНА И ГЛАМУР“ СА СМИЉАНОМ ПОПОВ ,,БЕОГРАД ЗА ПОЧЕТНИКЕ“

15. септембар 2023.

 

ОТКАЗАНО!

ОДЛАЖЕ СЕ пикник дружење и ДИВАН-ТРИБИНA „БЕОГРАД НА ТОЧKОВИМА: ПРАШИНА И ГЛАМУР“ са Смиљаном Попов „Београд за почетнике“ и уредницима групе „Био једном један Београд“ у Ранчићевој кући, планирано за суботу 23. септембра од 13 часова, из здравствених разлога.

Поштовани пријатељи, љубитељи, колекционари и цењена публико, о накнадном термину овог несвакидашњег и атрактивног програма, благовремено ћемо вас обавестити.


Хвала на разумевању!


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Добро дошли у Ранчићеву кућу на ДИВАН-ТРИБИНУ „БЕОГРАД НА ТОЧKОВИМА: ПРАШИНА И ГЛАМУР“ са Смиљаном Попов „Београд за почетнике“ и групом аутора „Био једном један Београд“, у суботу 23. септембра од 13 часова.

Модераторка и домаћица трибине Смиљана Попов и група аутора Био једном један Београд, велики заљубљеници и познаваоци Београда, диваниће о друштвеној, забавној, приватној историји српске престонице: како се Њ.В. Аутомобил увезао у животе Београђана, о журевима, баловима „Ауто клуба“, монденским шеширима, рукавицама, ветру у коси, гламуру и прашини београдских путева и калдрма...

Аутори изложбе „Био једном један Београд - Београд на точковима“ су Бранка Наканиши, Софија Мришук, Јелена Јанић Љубисављевић, Жељко Вук, Зоран Живковић, Драгољуб Гајић.

Гости-кустоси диван-догађаја ће овом приликом бити одабрани четверац: Бранка Наканиши, Јелена Јанић Љубисављевић, Зоран Живковић, Драгољуб Гајић.
 
Дођите нам на један лепи теферич, да се издиванимо, да се о нашему Београду слатко изразговарамо...
 
Програм обухвата едукативну диван-трибину са модераторским вођењем Смиљане Попов и гостима - ауторима изложбе „Београд на точковима“, уз презентацију документације са актуелне изложбе у галерији Ранчићеве куће, а потом и ауторско вођење изложбом „Био једном један Београд – Београд на точковима“ у Ранчићевој кући.
 

Диван-трибина Београд за почетнике „БЕОГРАД НА ТОЧKОВИМА: ПРАШИНА И ГЛАМУР организује се у оквиру манифестације „Дани европске баштине“.


Улаз је слободан.

Добро дошли!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 

 

Повезани садржај