Концерт састава EJO / Ethno Jazz Orchestra у „Музичкој башти“ Ранчићеве куће

17. септембар 2021.

 

ОБАВЕШТЕЊЕ - одложен је концерт EJO / Ethno Jazz Orchestra у Ранчићевој кући

Због лоших временских услова, одлаже се наступ EJO / Ethno Jazz Orchestra на летњој сцени Ранчићеве куће у оквиру музичког програма „Музичка башта“, који је планиран и најављен за понедељак 20. септембра од 19.30h.
Концерт ће бити најављен и одржан у наредном термину.
 
ЕЈО је бенд чију музику највише описује музика света (World Music). Публици у Ранчићевој кући представиће се обрадама традиционалних песама Балкана као и ауторским нумерама инспирисаним џезом, афричком музиком и музиком Балкана, и зачињеним експериментисањем и са другим музичким жанровима.
Чланови састава су: Милица Добрић - вокал и пратећи вокали, Наташа Пејчић - вокал и пратећи вокали, Стеван Милијановић - клавијатуре, Александар Јован Kрстић - флаута, кавал, пратећи вокали, Арманд Месарош - бас гитара, Алекса Милијановић - бубњеви, перкусије, гитара и бас гитара, Александар Алемпијевић - перкусије.
 
Такође, у Ранчићевој кући се може погледати самостална изложба радова „ХармониЈА = књиге“ Данијеле Парацки, која представља селекцију радова насталих у две и по деценије стваралаштва ове графичке дизајнерке... Аутор је дизајна готово 200 публикација и разноврсног графичког материјала за Народни музеј у Београду, Музеј примењене уметности, Галерију САНУ, Музеј Николе Тесле, Археолошки институт у Београду, Музеј науке и технике, Француски институт у Србији, Kреативни центар и друге институције и издавачке куће. Kреирала је визуелни идентитет већег броја значајних музејских поставки у Београду.

Улаз је слободан. Добро дошли!
 
*Музички програм „Музичка башта“ Центра за културу Гроцка је подржан и суфинансиран средствима Републике Србије – Министарства културе и информисања, средствима Града Београда – Секретаријата за културу, као и подршком Општине Гроцка.

 

Повезани садржај