Ликовне радионице за децу у Гроцкој и Калуђерици

05. март 2019.

 

Ликовна радионица Центра за културу Гроцка под називом „Ликовно путовање“ у пролећном циклусу подучава полазнике да истражују и изражавају се на ликовно креативан начин применом различитих уметничких техника. Упознаје их са основама ликовног језика који се изражава ликовним елементима (тачком, линијом, обликом, бојом…). Циљ радионице је да негује и подстиче дечју машту и стваралаштво, развија осећај за лепо, као и осећај за тимски рад и пријатељство кроз креативно проведено време. У складу са узрастом полазницима је омогућено да користе литературу – монографије, каталоге и на тај начин се упознају са делима познатих уметника.

 


ЛИКОВНО ПУТОВАЊЕ У ГРОЦКОЈ

Пролећни циклус Ликовне радионице у Гроцкој намењен je деци основношколског узраста и отпочиње са радом у среду 6. марта. Радионица траје до краја маја 2019. године.

 

Ликовна радионица се одржава средом и петком у кабинету за техничко образовање у ОШ ,,Илија Гарашанин“ у Гроцкој. Радионицу води Марион Дедић, дипл. сликарка.

 

Термини рада радионице: среда и петак 14:00 - 15:30 часова;

Место: ОШ ,,Илија Гарашанин“ у Гроцкој, кабинет за техничко образовање;

 

За пријављивање и додатне информације:

Марион Дедић, 063 346 949

Центар за културу Гроцка, 011 850 23 21

 


ЛИКОВНО ПУТОВАЊЕ У КАЛУЂЕРИЦИ

Пролећни циклус Ликовне радионице у Калуђерици намењен je деци основношколског узраста и отпочиње са радом у уторак 12. марта.  Одржава се у кабинету за ликовну културу ОШ „Милоје Васић“ у Калуђерици и траје у тромесечном периоду март - јун месец 2019. године. Радионицу води Мика Ловре, дипл. сликарка.

 

Термини рада радионице: уторак и четвртак 15:30 - 17:00 часова;

Место: ОШ „Милоје Васић“ у Калуђерици, кабинету за ликовну културу;

 

За пријављивање и додатне информације:

Мика Ловре, 064 283 05 01

 

Повезани садржај

13новембар2019
Археолошке тајне Ранчићеве куће у ПОЛИТИЦИ

Археолошке тајне Ранчићеве куће у ПОЛИТИЦИ

13 новембар 2019

Археолошко дружење упознаје ђаке са вредностима у окружењу и послом археолога – у овом случају, налази су прави, а потичу управо из баште Ранчићеве куће.