Ликовне радионице за децу у Гроцкој и Калуђерици

05. март 2019.

 

Ликовна радионица Центра за културу Гроцка под називом „Ликовно путовање“ у пролећном циклусу подучава полазнике да истражују и изражавају се на ликовно креативан начин применом различитих уметничких техника. Упознаје их са основама ликовног језика који се изражава ликовним елементима (тачком, линијом, обликом, бојом…). Циљ радионице је да негује и подстиче дечју машту и стваралаштво, развија осећај за лепо, као и осећај за тимски рад и пријатељство кроз креативно проведено време. У складу са узрастом полазницима је омогућено да користе литературу – монографије, каталоге и на тај начин се упознају са делима познатих уметника.

 


ЛИКОВНО ПУТОВАЊЕ У ГРОЦКОЈ

Пролећни циклус Ликовне радионице у Гроцкој намењен je деци основношколског узраста и отпочиње са радом у среду 6. марта. Радионица траје до краја маја 2019. године.

 

Ликовна радионица се одржава средом и петком у кабинету за техничко образовање у ОШ ,,Илија Гарашанин“ у Гроцкој. Радионицу води Марион Дедић, дипл. сликарка.

 

Термини рада радионице: среда и петак 14:00 - 15:30 часова;

Место: ОШ ,,Илија Гарашанин“ у Гроцкој, кабинет за техничко образовање;

 

За пријављивање и додатне информације:

Марион Дедић, 063 346 949

Центар за културу Гроцка, 011 850 23 21

 


ЛИКОВНО ПУТОВАЊЕ У КАЛУЂЕРИЦИ

Пролећни циклус Ликовне радионице у Калуђерици намењен je деци основношколског узраста и отпочиње са радом у уторак 12. марта.  Одржава се у кабинету за ликовну културу ОШ „Милоје Васић“ у Калуђерици и траје у тромесечном периоду март - јун месец 2019. године. Радионицу води Мика Ловре, дипл. сликарка.

 

Термини рада радионице: уторак и четвртак 15:30 - 17:00 часова;

Место: ОШ „Милоје Васић“ у Калуђерици, кабинету за ликовну културу;

 

За пријављивање и додатне информације:

Мика Ловре, 064 283 05 01

 

Повезани садржај

25мај2020
 МАГИЧНИ брег изнад Гроцке

МАГИЧНИ брег изнад Гроцке

25 мај 2020

Поводом 25. маја, дана када је рођен доживотни председник бивше Југославије, дневни лист ПОЛИТИКА доноси причу о једном од његових омиљених места.