Majска Ликовна радионица у Гроцкој

28. мај 2019.

 

 

 

Током маја месеца, неке од тема с којима су се полазници Ликовне радионице у Гроцкој сусрели су били кловнови и маске, као и један занимљив модерни правац у уметности, поп - арт кроз уметничка дела Роја Лихтенштајна. Довољно инспиративне да заокупе пажњу полазника, заголицају машту, поделе мишљења али их и усредсреде на марљиви рад, дате теме су полазници представили у техникама: водене боје, темпера, оловке у боји, графитне оловке, као и њиховим комбинацијама. Интересантно је да нека деца никада нису уживо видела кловнове, а некој се уопште не допадају. Када је реч о поп-арту, причало се и полемисало о рекламама и потрошачком менталитету времена у коме живимо, у складу са узрастом полазника. Лепо дружење и предан рад очекујемо и до краја овог циклуса ликовне радионице у Гроцкој.

Радионицу у Гроцкој води Марион Дедић, дипл. сликарка.

Термини рада радионице: среда и петак 14:00 - 15:30 часова

Место: ОШ ,,Илија Гарашанин“ у Гроцкој, кабинет за техничко образовање


За пријављивање и додатне информације:

Марион Дедић, 063 346 949

Центар за културу Гроцка, 011 850 23 21

 

Повезани садржај

01август2020
"Стваралачка Гроцка" у ПОЛИТИЦИ

"Стваралачка Гроцка" у ПОЛИТИЦИ

01 август 2020

Дневни лист ПОЛИТИКА у оквиру културне рубрике "Синоћ у Београду" доноси вест о групној изложби "Стваралачка Гроцка" у Ранчићевој кући.

01август2020
Стваралачка Гроцка у Ранчићевој кући

Стваралачка Гроцка у Ранчићевој кући

01 август 2020

У Ранчићевој кући, галерији Центра за културу Гроцка, представљена је шеста групна изложба „Стваралачка Гроцка“, која ове године окупља педесет и једног учесника.