Освојена награда на Ликовном конкурсу Центра за ликовно васпитање у Новом Саду

18. децембар 2020.

 

Центар за културу Гроцка је са радовима полазника Ликовне радионице установе – ученика ОШ „Илија Гарашанин“ из Гроцке, учествовао на конкурсу које је расписао Центар за ликовно васпитање деце и омладине Војводине у Новом Саду и освојио трећу награду у конкуренцији деце из целе Србије.
Полазница Ликовне радионице Центра за културу Гроцка, Сара Марковић - ученица 1. разреда ОШ „Илија Гарашанин“ у Гроцкој је освојила 3. НАГРАДУ на 33. Изложби ауторског стрипа ученика Србије. Стрип се зове: Хаљина.
Ликовна радионица са дечијим радовима је ове године по први пут учествовала на овом конкурсу, а ликовни педагог и ментор Ликовне радионице у Гроцкој је дипл. сликар Марион Дедић.
Отварање 66. Изложбе ликовних радова деце и омладине Србије под називом „Њено височанство светлост“, као и 33. Изложбе ауторског стрипа ученика Србије са доделом награда, биће уприличено у понедељак, 21. децембра 2020. у 12 часова у галерији Новосадског дечијег културног центра - Културној станици „Млин“, Радничка 20 (I спрат).
Новосадска изложба ће бити отворена за све посетиоце до 31.01.2021. године, радним даном од 8 до 15 часова.
 
Честитамо Сари на освојеној награди!


 

Повезани садржај