Пролећно ЛИКОВНО ПУТОВАЊЕ 2023.

14. фебруар 2023.

 

Центар за културу Гроцка

Ликовна радионица ЛИКОВНО ПУТОВАЊЕ 2023.

 

Пролећни циклус креативних радионица „Ликовно путовање“ Центра за културу Гроцка, намењених млађим основцима, отпочиње са радом у марту 2023. године.

Ликовна радионица Центра за културу Гроцка у пролећном циклусу наставља креативно-едукативно путовање у откривању света уметности. Упознаје полазнике са основама ликовног језика, темама и техникама, уметницима и уметничким правцима, подстиче дечје стваралаштво, развија интересовање и љубав према ликовној култури и уметности.

У тромесечном пролећном издању, Ликовна радионица траје од 1. марта до 31. маја 2023. године, и одвија се у просторијама школа ОШ „Илија Гарашанин“ у Гроцкој и ОШ „Свети Сава“ у Врчину – издвојено одељење „Доња Мала“ школа.

Прилагођен приступ радионичара у раду са децом основношколског узраста, остварени резултати, велико интересовање и бројност полазника, недвосмислено указују на потребу за ликовним изражавањем. Уз наглашену едукативну димензију радионичарског рада, полазници се упознају са сопственим талентима и могућностима, као и процесом стварања, који директно утиче на развијање визуелне перцепције и финих моторичких вештина. Један од битних сегмената раде јесте и упознавање са културним наслеђем, вредностима и знаменитостима територије на којој живе.

 

За пријављивање и додатне информације:

Центар за културу Гроцка, 011 850 23 21;

Мика Ловре Миловић, дипл. сликарка, ликовни педагог Центра за културу Гроцка, руководи радом Ликовне радионице у Врчину, 064 283 05 01;

Марион Дедић, дипл. сликарка, ликовни педагог Центра за културу Гроцка, руководи радом Ликовне радионице у Гроцкој, 063 346 949;

 
 
 

 

 

Повезани садржај