43. Међународни сајам туризма у Београду

28. март 2022.

 

Међународни сајам турузма у Београду посетили су у петак 25. марта представнци Гроцке, и то директорка Центра за културу Гроцка Зорица Атић и шеф протокола ГО Гроцка Гордана Мирковић.

Беогрдаски штанд у оквиру кога учествује и општина Гроцка са Центром за културу окупља све општине престонице и нуди разноврстан промо материјал. Посебну пажњу је привукао нови сувенир општине Гроцка, модел даме из Винче од глине, са утиснутим грбом старе општине крај Дунава. Сајам траје све до недеље 27. марта и евоцира лепоту времена пре пандемије, нарочито у сусрету са колегама и новинарима из света културе и туризма - директором Туристичке организације Београда Миодрагом Поповићем, руководиоцем сектора за туризам Секретаријата за привреду Маријом Вуковић, координатором манифестације "Дани европске баштине" Надом Радосављевић Зец, колегама из Завода за заштиту споменика културе града Београда, новинарком Смиљаном Попов, многим знаним и незнаним лицима, пријатељима и љубитељима Сајма туризма. 


Галерију фотографија можете погледати у ФБ албуму Центра за културу Гроцка ОВДЕ.


 

Повезани садржај

06јун2023
Галерија Ранчићева кућа и „Музичка башта“ - Изложба слика СНОВИ МАЛОГ МОРНАРА и Концерт ансамбла „КЛО кло“

Галерија Ранчићева кућа и „Музичка башта“ - Изложба слика СНОВИ МАЛОГ МОРНАРА и Концерт ансамбла „КЛО кло“

06 јун 2023

Позивамо Вас на отварање изложбе слика „Снови малог морнара“ уметника Зорана Круља и концерт ансамбла КЛО КЛО, у четвртак 8. јуна од 19h у Ранчићевој кући.