Четврти разреди из Гроцке у посети изложби ''Моје окружење''

23. септембар 2019.

 

Ранчићеву кућу су у понедељак, 23. септембра посетили ученици сва четири одељења четвртог разреда ОШ ,,Илија Гарашанин'' у Гроцкој предвођени учитељицама Јеленом Анђеловић Антић, Наташом Алимпић, Снежаном Илић и Јеленом Ристић Станојевић.

Актуелну изложбену поставку чине најуспешнији дечји радови по дечјем ликовном конкурсу ''Моје окружење - уметност и забава'' у оквиру манифестације "Дани европске баштине".

Поставка обухвата више десетина радова основаца и предшколаца са територије општине Гроцка, међу којима су данашњи посетиоци пронашли и своје цртеже. Са великим интересовањем и пажњом су разгледали изложене радове, коментаришући начин цртања, одабране мотиве и бројне детаље, распитујући се када је наредни конкурс и која ће бити тема.

Изложба траје до 9. октобра, добро дошли!

 

Повезани садржај

01август2020
"Стваралачка Гроцка" у ПОЛИТИЦИ

"Стваралачка Гроцка" у ПОЛИТИЦИ

01 август 2020

Дневни лист ПОЛИТИКА у оквиру културне рубрике "Синоћ у Београду" доноси вест о групној изложби "Стваралачка Гроцка" у Ранчићевој кући.

01август2020
Стваралачка Гроцка у Ранчићевој кући

Стваралачка Гроцка у Ранчићевој кући

01 август 2020

У Ранчићевој кући, галерији Центра за културу Гроцка, представљена је шеста групна изложба „Стваралачка Гроцка“, која ове године окупља педесет и једног учесника.