Гроцка на Београдском туристичком форуму 2022.

21. октобар 2022.

 

Туристичка организација Београда и Центар за развој туризма ЦЕРТУС организатори су Београдског туристичког форума 2022, који је 20. октобра у Хали 4 Београдског сајма окупио најзначајнија имена у области туризма нашег региона.

Централна тема овогодишњег форума је „Отворени Балкан“, како га разумети и понудити као заједнички туристички производ, али и како приступити новим изазовима и дати нова решења у времену које долази
 
Говорници на овом панелу били су: Миодраг Поповић -Туристичка организација Београда, Љупчо Јаневски - Агенција за промоцију и подршку туризма Северне Македоније, Стјепан Приморац - Туристички Kластер Херцеговина, Александар Сеничић -YUTA, Марко Радић - Туристичка организација Републике Српске, Рената Пинџо - Foreign Investors Council, Sokol Hoxa - Shkodra travel, Албанија.
 
Догађају су на позив ТОБ-а у име општине Гроцка присуствовале Зорица Атић, директорка Центра за културу Гроцка, и Драгана Петковић, чланица већа ГО Гроцка. Директор ТОБ-а је у дискусији након панела истакао Гроцку као пример добре праксе међу београдским општинама, и дао реч Зорици Атић, која је говорила о атракцијама Гроцке крај Дунава и начину на који начин се општина Гроцка истакла континуираним програмским и промотивним активностима у раду на видљивости и привлачењу публике.
 
Овом приликом додељене су и награде за нови квалитет у туризму, а поподневни панел посвећен је МИЦЕ индустрији. Најављени говорницу били су: Душан Боровчанин - Kонгрeсни биро Србије, Rob Davidson - MICE Knowledge, Велика Британија, Милош Ћурувија - Футуризам, Kрсте Блажевски - Хотелска асоцијација Македоније, Дејан Пејчиновић - Фрушке терме, Астрит Kурти - Хармонија Хотел Гроуп, Албанија и Тијана Маљковић - Привредна Kомора Србије.
 
Галерију фотографија можете погледати у ФБ албуму Центра за културу Гроцка ОВДЕ.

 

 

Повезани садржај

17март2023
Жирирање дечјег ликовног конкурса

Жирирање дечјег ликовног конкурса

17 март 2023

Жирирање дечјих радова пристиглих на ликовни конкурс „Креирај разгледницу - ГРОЦКА КРАЈ ДУНАВА“ одржано је у петак, 17. марта у Ранчићевој кући.