ДЕЦА ЗА ДЕЦУ: Дечја представа у ОШ ,,Милоје Васић''

24. мај 2017.

 

У уторак, 23. маја с почетком у 16 часова у свечаној сали ОШ ,,Милоје Васић“ у Калуђерици, одржана је дечја представа настала током пролећног циклуса Позоришне радионице Центра за културу Гроцка.

 
Представу су извели ученици, млади полазници радионице, представивши тромесечни рад и позоришно дружење својим родитељима, рођацима и другарима из клупа.

 
Комад се састоји од сценске импровизације и позоришног представљања песама познатих дечјих писаца међу којима су Брана Црнчевић, Душко Радовић и Драган Лукић.

 
Учествовали су:
Симон Симоновић, Лана Милосављевић, Милица Опачић, Јана Мирковић, Наталија Суботић, Милица Симић, Јована Симић, Анастасија Стојиљковић, Маша Грујић, Софија Аџић, Теодора Радовановић

 
Предавачи: Мариана Аранђеловић – глумица и Ненад Рајић – асистент за развој покрета

 
Организатор и супервизор пројекта: Центар за културу Гроцка и Тања Стикић, позоришни педагог.

 

Повезани садржај

06децембар2022
Французи на ликовној радионици ЦКГ у Врчину

Французи на ликовној радионици ЦКГ у Врчину

06 децембар 2022

Полазници Ликовне радионице Центра за културу Гроцка у Врчину током новембра месеца упознали су се са уметношћу два великана светске и француске уметности.

03децембар2022
Опчињеност Дунавом и културном баштином

Опчињеност Дунавом и културном баштином

03 децембар 2022

У Ранчићевој кући, галерији Центра за културу Гроцка, у петак 2. децембра представљени су радови дванаест ликовних и примењених уметника, настали на 24. Ликовној колонији