ДЕЦА ЗА ДЕЦУ: Дечја представа у ОШ ,,Милоје Васић''

24. мај 2017.

 

У уторак, 23. маја с почетком у 16 часова у свечаној сали ОШ ,,Милоје Васић“ у Калуђерици, одржана је дечја представа настала током пролећног циклуса Позоришне радионице Центра за културу Гроцка.

 
Представу су извели ученици, млади полазници радионице, представивши тромесечни рад и позоришно дружење својим родитељима, рођацима и другарима из клупа.

 
Комад се састоји од сценске импровизације и позоришног представљања песама познатих дечјих писаца међу којима су Брана Црнчевић, Душко Радовић и Драган Лукић.

 
Учествовали су:
Симон Симоновић, Лана Милосављевић, Милица Опачић, Јана Мирковић, Наталија Суботић, Милица Симић, Јована Симић, Анастасија Стојиљковић, Маша Грујић, Софија Аџић, Теодора Радовановић

 
Предавачи: Мариана Аранђеловић – глумица и Ненад Рајић – асистент за развој покрета

 
Организатор и супервизор пројекта: Центар за културу Гроцка и Тања Стикић, позоришни педагог.

 

Повезани садржај

29март2020
Мала ликовна интернет радионица за децу

Мала ликовна интернет радионица за децу

29 март 2020

Добар дан децо, добро дошли на нашу прву Ликовну интернет радионицу! Ко може, нека изволи и нека нам се придужи. Прва тема Мале радионице је ВРАБАЦ - симбол Београда.

26март2020
Мале приче о културним добрима Гроцке

Мале приче о културним добрима Гроцке

26 март 2020

„Мале приче о културним добрима општине Гроцка“ посетиоце сајта и друштвених мрежа кроз историјске фотографије и текстове упознаје са вредностима у окружењу.