Дечја представа ,,Сами на часу

26. јануар 2017.

 

Полазници Позоришне радионице Центра за културу Гроцка су у уторак, 24. јануара са почетком у 17 часова, у свечаној сали ОШ ,,Свети Сава“ у Врчину извели представу ,,Сами на часу“.

 
Представа је настала у току јесењег циклуса радионице током које су ђаци вредно радили на њеној припреми, усвајајући нова знања, стичући самопоуздање и слободу да се јавно изразе.
Присутне је поздравила Зорица Атић, директорка Центра за културу Гроцка, представивши рад и циљеве позоришне радионице.

 
Извођење представе дочекано је са одушевљењем, а тражила се столица више.
По први пут на сцени, својим родитељима, наставницима и другарима, млади „глумци“ приредили су несвакидашњи угођај, и заузврат добили овације и пуну пажњу и подршку.

 
Центар за културу Гроцка захваљује на сарадњи Позоришној асоцијацији „Метаноиа“ и позоришним педагозима Тањи Стикић и Светлани Иванов, и посебно школи „Свети Сава“ на безрезервној подршци приликом реализације радионице.

 
*Град Београд – Секретаријат за културу, допринео је и у значајној мери помогао реализацији програма обезбеђивањем средстава за финансирање.

 

Повезани садржај

19октобар2021
Свечано обележен дан ослобођења Гроцке

Свечано обележен дан ослобођења Гроцке

19 октобар 2021

ДАН ОСЛОБОЂЕЊА ГРОЦКЕ свечано је обележeн 17. октобра крај Споменика са спомен-костурницом у Ритопеку, заштићеног културног добра из средине 20. века.