Дечја представа ,,Сами на часу

26. јануар 2017.

 

Полазници Позоришне радионице Центра за културу Гроцка су у уторак, 24. јануара са почетком у 17 часова, у свечаној сали ОШ ,,Свети Сава“ у Врчину извели представу ,,Сами на часу“.

 
Представа је настала у току јесењег циклуса радионице током које су ђаци вредно радили на њеној припреми, усвајајући нова знања, стичући самопоуздање и слободу да се јавно изразе.
Присутне је поздравила Зорица Атић, директорка Центра за културу Гроцка, представивши рад и циљеве позоришне радионице.

 
Извођење представе дочекано је са одушевљењем, а тражила се столица више.
По први пут на сцени, својим родитељима, наставницима и другарима, млади „глумци“ приредили су несвакидашњи угођај, и заузврат добили овације и пуну пажњу и подршку.

 
Центар за културу Гроцка захваљује на сарадњи Позоришној асоцијацији „Метаноиа“ и позоришним педагозима Тањи Стикић и Светлани Иванов, и посебно школи „Свети Сава“ на безрезервној подршци приликом реализације радионице.

 
*Град Београд – Секретаријат за културу, допринео је и у значајној мери помогао реализацији програма обезбеђивањем средстава за финансирање.

 

Повезани садржај

29март2020
Мала ликовна интернет радионица за децу

Мала ликовна интернет радионица за децу

29 март 2020

Добар дан децо, добро дошли на нашу прву Ликовну интернет радионицу! Ко може, нека изволи и нека нам се придужи. Прва тема Мале радионице је ВРАБАЦ - симбол Београда.

26март2020
Мале приче о културним добрима Гроцке

Мале приче о културним добрима Гроцке

26 март 2020

„Мале приче о културним добрима општине Гроцка“ посетиоце сајта и друштвених мрежа кроз историјске фотографије и текстове упознаје са вредностима у окружењу.