Кратки филм ПИСМО посвећен теми родних односа

03. фебруар 2019.

 

 

Кратки филм ПИСМО посвећен теми родних односа

- У прилогу је кратки филм ПИСМО посвећен теми родних односа, који је за потребе ЕУ пројекта „WomCom - Women’s Communication for Solidarity“ (Женска комуникација за солидарност) осмислио тим учесница из Гроцке.

Центар за културу Гроцка је једна од малобројних установа културе у Србији којој је као носиоцу одобрен пројекат у оквиру ЕУ програма Еразмус+. Резултати пројекта су, између осталог, мурали у јавном простору у 5 партнерских земаља Западног Балкана, и исто толико кратких филмова посвећених идеји пројекта - теми родних односа.

Пројекат се реализује у периоду 01.09.2017 - 01.03.2019. године и састоји се од укупно 4 активности, од којих је у току последња, а то је Међународна конференција у Мостару.

*Центар за културу Гроцка, установа културе градске општине Гроцка, је носилац и координатор међународног пројекта „WomCom - Women’s Communication for Solidarity“ (Женска комуникација за солидарност), који је установи одобрен у оквиру програма Еразмус+, KА2- Омладински прозор за Западни Балкан Европске уније. Партнери на пројекту су организације: Удружење ЛДА из Мостара (Босна и Херцеговина), ТРИМ ВРБОСKА -Удруга за промицање одрживог развоја на отоку из Јелсе на Хвару (Хрватска), Удружење жена Пешчаник из Kрушевца (Србија), GEA - Societa Cooperativa Sociale из Падове (Италија) и ASSOCIATION DES AGENCES DE LA DEMOCRATIE LOCALE из Страсбура (Француска).

 

Све филмове настале у склопу WomCom пројекта можете погледати на овом ЛИНКУ.

 

Повезани садржај

18јануар2023
Изложба дечјих радова ЛИКОВНО ПУТОВАЊЕ 2022.

Изложба дечјих радова ЛИКОВНО ПУТОВАЊЕ 2022.

18 јануар 2023

Групна изложба дечјих радова „ЛИКОВНО ПУТОВАЊЕ 2022“, биће отворена у четвртак, 26. јануара у 18 часова у Ранчићевој кући, галерији Центра за културу Гроцка.