Кратки филм ПИСМО посвећен теми родних односа

03. фебруар 2019.

 

 

Кратки филм ПИСМО посвећен теми родних односа

- У прилогу је кратки филм ПИСМО посвећен теми родних односа, који је за потребе ЕУ пројекта „WomCom - Women’s Communication for Solidarity“ (Женска комуникација за солидарност) осмислио тим учесница из Гроцке.

Центар за културу Гроцка је једна од малобројних установа културе у Србији којој је као носиоцу одобрен пројекат у оквиру ЕУ програма Еразмус+. Резултати пројекта су, између осталог, мурали у јавном простору у 5 партнерских земаља Западног Балкана, и исто толико кратких филмова посвећених идеји пројекта - теми родних односа.

Пројекат се реализује у периоду 01.09.2017 - 01.03.2019. године и састоји се од укупно 4 активности, од којих је у току последња, а то је Међународна конференција у Мостару.

*Центар за културу Гроцка, установа културе градске општине Гроцка, је носилац и координатор међународног пројекта „WomCom - Women’s Communication for Solidarity“ (Женска комуникација за солидарност), који је установи одобрен у оквиру програма Еразмус+, KА2- Омладински прозор за Западни Балкан Европске уније. Партнери на пројекту су организације: Удружење ЛДА из Мостара (Босна и Херцеговина), ТРИМ ВРБОСKА -Удруга за промицање одрживог развоја на отоку из Јелсе на Хвару (Хрватска), Удружење жена Пешчаник из Kрушевца (Србија), GEA - Societa Cooperativa Sociale из Падове (Италија) и ASSOCIATION DES AGENCES DE LA DEMOCRATIE LOCALE из Страсбура (Француска).

 

Све филмове настале у склопу WomCom пројекта можете погледати на овом ЛИНКУ.

 

Повезани садржај

06јун2023
Галерија Ранчићева кућа и „Музичка башта“ - Изложба слика СНОВИ МАЛОГ МОРНАРА и Концерт ансамбла „КЛО кло“

Галерија Ранчићева кућа и „Музичка башта“ - Изложба слика СНОВИ МАЛОГ МОРНАРА и Концерт ансамбла „КЛО кло“

06 јун 2023

Позивамо Вас на отварање изложбе слика „Снови малог морнара“ уметника Зорана Круља и концерт ансамбла КЛО КЛО, у четвртак 8. јуна од 19h у Ранчићевој кући.