Кратки филм ПИСМО посвећен теми родних односа

03. фебруар 2019.

 

 

Кратки филм ПИСМО посвећен теми родних односа

- У прилогу је кратки филм ПИСМО посвећен теми родних односа, који је за потребе ЕУ пројекта „WomCom - Women’s Communication for Solidarity“ (Женска комуникација за солидарност) осмислио тим учесница из Гроцке.

Центар за културу Гроцка је једна од малобројних установа културе у Србији којој је као носиоцу одобрен пројекат у оквиру ЕУ програма Еразмус+. Резултати пројекта су, између осталог, мурали у јавном простору у 5 партнерских земаља Западног Балкана, и исто толико кратких филмова посвећених идеји пројекта - теми родних односа.

Пројекат се реализује у периоду 01.09.2017 - 01.03.2019. године и састоји се од укупно 4 активности, од којих је у току последња, а то је Међународна конференција у Мостару.

*Центар за културу Гроцка, установа културе градске општине Гроцка, је носилац и координатор међународног пројекта „WomCom - Women’s Communication for Solidarity“ (Женска комуникација за солидарност), који је установи одобрен у оквиру програма Еразмус+, KА2- Омладински прозор за Западни Балкан Европске уније. Партнери на пројекту су организације: Удружење ЛДА из Мостара (Босна и Херцеговина), ТРИМ ВРБОСKА -Удруга за промицање одрживог развоја на отоку из Јелсе на Хвару (Хрватска), Удружење жена Пешчаник из Kрушевца (Србија), GEA - Societa Cooperativa Sociale из Падове (Италија) и ASSOCIATION DES AGENCES DE LA DEMOCRATIE LOCALE из Страсбура (Француска).

 

Све филмове настале у склопу WomCom пројекта можете погледати на овом ЛИНКУ.

 

Повезани садржај

29март2020
Мала ликовна интернет радионица за децу

Мала ликовна интернет радионица за децу

29 март 2020

Добар дан децо, добро дошли на нашу прву Ликовну интернет радионицу! Ко може, нека изволи и нека нам се придужи. Прва тема Мале радионице је ВРАБАЦ - симбол Београда.

26март2020
Мале приче о културним добрима Гроцке

Мале приче о културним добрима Гроцке

26 март 2020

„Мале приче о културним добрима општине Гроцка“ посетиоце сајта и друштвених мрежа кроз историјске фотографије и текстове упознаје са вредностима у окружењу.