Glob Metropoliten Tours истражује Гроцку као излетничку дестинацију

12. јун 2020.

 

Представници туристичке агенције Glob Metropoliten Tours обишли су у четвртак 11. јуна Гроцку, како би се на лицу места упознали са излетничким садржајима које лепа варош крај Дунава нуди за све узрасте излетника и различита интересовања.

Постоји могућност успостављања редовног туристичког превоза, а наши гости су били више него изненађени обиљем занимљивих садржаја у Гроцкој. Агенција која ради под слоганом "откријте најлепша места Србије" размотриће шта све од грочанских садржаја може да уђе у њихову излетничку понуду.

Локације које су се нашле у жижи интересовања биле су Археолошко налазиште у Винчи, Огледно добро радмиловац, Ранчићева кућа, Грочанска чаршија, Легат др Александра Костића, Касно-римска гробница у Брестовику, манастир Рајиновац у Бегаљици, Коњички клуб "Урбан каубој", наутичка марина са рестораном "Марина", ресторан "Виногради", органска винарија "Плавинци", Бојковчанка...

Галерију фотографија можете погледати у ФБ албуму Центра за културу Гроцка OВДЕ.

 

Повезани садржај

24септембар2020
Свечаност отварања изложбе „Народно градитељство – споменик културе данас“ за Дане европске баштине 2020.

Свечаност отварања изложбе „Народно градитељство – споменик културе данас“ за Дане европске баштине 2020.

24 септембар 2020

Гостујућа изложба „Народно градитељство – споменик културе данас“ Завода за заштиту споменика културе града Београда у Ранчићевој кући и "Дани европске баштине"