Медији најављују: ЛИКОВНО ПУТОВАЊЕ 2023.

22. фебруар 2023.

 

Пролећни циклус креативних радионица „Ликовно путовање“ Центра за културу Гроцка, намењених млађим основцима, отпочиње са радом у марту 2023. године.

Ликовна радионица Центра за културу Гроцка у пролећном циклусу наставља креативно-едукативно путовање у откривању света уметности. Упознаје полазнике са основама ликовног језика, темама и техникама, уметницима и уметничким правцима, подстиче дечје стваралаштво, развија интересовање и љубав према ликовној култури и уметности.

У тромесечном пролећном издању, Ликовна радионица траје од 1. марта до 31. маја 2023. године, и одвија се у просторијама школа ОШ „Илија Гарашанин“ у Гроцкој и ОШ „Свети Сава“ у Врчину – издвојено одељење „Доња Мала“ школа.

Прилагођен приступ радионичара у раду са децом основношколског узраста, остварени резултати, велико интересовање и бројност полазника, недвосмислено указују на потребу за ликовним изражавањем. Уз наглашену едукативну димензију радионичарског рада, полазници се упознају са сопственим талентима и могућностима, као и процесом стварања, који директно утиче на развијање визуелне перцепције и финих моторичких вештина. Један од битних сегмената раде јесте и упознавање са културним наслеђем, вредностима и знаменитостима територије на којој живе.

Добро дошли децо!


За пријављивање и додатне информације:

- Центар за културу Гроцка, 011 850 23 21;

- Мика Ловре Миловић, дипл. сликарка, ликовни педагог Центра за културу Гроцка, руководи радом Ликовне радионице у Врчину, 064 283 05 01;

- Марион Дедић, дипл. сликарка, ликовни педагог Центра за културу Гроцка, руководи радом Ликовне радионице у Гроцкој, 063 346 949;


Најаве се могу прочитати:

- Дневни лист Вечерње НОВОСТИ

- ИНФОРМАТИВНИ ПОРТАЛ ГРАДА БЕОГРАДА Beogradski.rs

Информативни портал Telegraf


 

Повезани садржај