I и II награду 54. Дечјег октобарског салона МПУ освојила су деца из општине Гроцка

23. септембар 2019.

 

 

Поносни!
I и II награду 54. Дечјег октобарског салона МПУ освојила су деца из општине Гроцка, полазници Ликовних радионица Центра за културу Гроцка.

- Честитамо нашим ликовним педагозима на вредном раду, и деци из Гроцке и Калуђерице на труду и заслуженим признањима...!

Центар за културу Гроцка с поносом истиче:
- I награду у једној од категорија освојила је девојчица Теодора Арсић, полазница Ликовне радионице установе у Гроцкој - којом руководи сликарка Марион Дедић. Теодора је ученица ОШ "Илија Гарашанин" у Гроцкој. Такође, радови деце сa Ликовне радионицe у Гроцкој добијају похвалу за колекцију.
- II награду у једној од категорија освојио је групни рад „Дунаве, моје море“ полазника Ликовне радионице у Калуђерици - којом руководи сликарка Мика Ловре. Групни рад је дело 19 полазника радионице, који су ученици ОШ "Милоје Васић" у Калуђерици.

54. Дечји октобарски салон Музеја примењене уметности са темом „Чувајмо природу, да би она сачувала нас“ привукао је, као и сваке године, велики број школа и ликовних педагога, а такође и велики број радова деце широм Србије.

Отварање дечје изложбе и додела награда биће уприличена у суботу, 28. септембра у 13 часова у Музеју примењене уметности, Вука Караџића 18, Београд.
Изложба је отворена до 31. октобра 2019. године.

 

Повезани садржај