OПШТИНА ГРОЦКА узела учешће у изради нацрта Стратегије развоја туризма Републике Србије

06. април 2023.

 

Министарство туризма и омладине уз подршку Мисије Делегације Европске уније и техничку подршку Немачке организације за међународну сарадњу (GIZ), започео је процес израде нове Стратегије развоја туризма Републике Србије. Ова активност се реализује у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина – Савезом градова и општина Србије.

У ту сврху, у понедељак 3. априла 2023. године у Привредној комори Београда, организована је интерактивна радионица како би се прикупиле све релевантне информације о потенцијалима дестинација за развој туризма и унапређење угоститељске и туристичке привреде.
Представници локалних самоуправа, као и запослени у локалним туристичким организацијама/установама културе који на локалном нивоу учествују у креирању туристичке понуде, су у сарадњи са експертима ангажованим на пројекту дали адекватан допринос у креирању нацрта стратегије.
У име општине Гроцка, у догађају су узеле учешће чланица већа за туризам Тијана Барбу Милић, као и Зорица Атић, директорка Центра за културу Гроцка.
 
 
 
Галерију фотографија можете погледати у ФБ албуму Центра за културу Гроцка ОВДЕ.
 

 

Повезани садржај