Представници Туристичке организације Србије у посети Гроцкој

01. октобар 2020.

 

Трагом лепих прича и садржаја Гроцке, Ранчићеву кућу су у среду 30. септембра посетили представници Туристичке организације Србије. Колеге из ТОС-а су биле затечене богатим и разноврсним садржајима које нуди Гроцка, а будући да су орјентисани на иностране посетиоце и конгресни туризам, обогатиће понуду кровне организације Србије садржајима и локацијама које су упознале широм Гроцке.

Дочекала их је директорка Центра за културу Гроцка Зорица Атић, и упутила у неке од занимљивости и дестинација старе вароши крај Дунава који плене пажњу посетилаца - и многе остављају без даха.
Након обиласка Ранчићеве куће, Грочанске чаршије с Легатом др Александра Костића и Касноримске гробнице у Брестовику, гости из света туризма су се запутили даље, решени да обиђу и манастир Рајиновац, Органску винарију Плавинци и Огледно добро Радмиловац.



Галерију фотографија можете погледати у ФБ албуму Центра за културу Гроцка ОВДЕ.

 

Повезани садржај

25април2024
ПОЛИТИКА пише о изложби ОНА у Ранчићевој кући

ПОЛИТИКА пише о изложби ОНА у Ранчићевој кући

25 април 2024

ПОЛИТИКА у рубрици „Београд“ пише о изложби скулптура „Она“ вајарке Владиславе Крстић, која је представљена пред бројном публиком и љубитељима уметности у Ранчићевој кући