Богати мајски програми широм општине Гроцка

08. мај 2019.

 

 

 

- У сусрет лепом времену и још лепшим програмима, у Јутарњем програму ТВ СтудиоБ гошћа новинарки Ивон Јафали у уторак 7. маја била је директорка Центра за културу Гроцка Зорица Атић, која је изложила садржајне мајске догађаје у Центру за културу, али и богате пролећне манифестације у организацији Градске општине Гроцка, оснивача установе.

Први у низу мајских догађаја је V Сајам хотикултуре који се отвара 8. маја на Грочанској чаршији. Следи 10. маја изложба "Свилена лепота ћирилице" Оливере Милуновић у Ранчићевој кући, затим 16. маја изложба амбасаде Украјине "Златно руно Украјине" у галерији општине Гроцка, а истог дана је у сарадњи са Вишом туристичком школом у Београду, за студенте уприличен и излетнички дан пут културне баштине широм Гроцке. 
Општина Гроцка организује и Фестивал трешње у Ритопеку 25-26. маја, о чему ће бити више речи када се манифестација приближи, да би се богати мајски програми завршили изложбом "ТОП 50" Давида Вартабедијана у Ранчићевој кући и наступом састава Ice Cream man из Београда, чиме се отвара летња "Музичка башта" Центра за културу.

 

Повезани садржај

30април2024
Разгледнице спремне за свет!

Разгледнице спремне за свет!

30 април 2024

Ове године, након дечјег ликовног конкурса "Пошаљи у свет разгледницу - Гроцка крај Дунава", девет разгледница је одштампано и спремно да иде у свет.

25април2024
ПОЛИТИКА пише о изложби ОНА у Ранчићевој кући

ПОЛИТИКА пише о изложби ОНА у Ранчићевој кући

25 април 2024

ПОЛИТИКА у рубрици „Београд“ пише о изложби скулптура „Она“ вајарке Владиславе Крстић, која је представљена пред бројном публиком и љубитељима уметности у Ранчићевој кући