Крај школске године у Центру за културу Гроцка

28. јун 2021.

 

Крајем школске године и првих дана топлог лета, малишани из ОШ „Илија Гарашанин“ у Гроцкој су учионицу настојали да употпуне зеленом баштом и дружењем на отвореном у Ранчићевој кући. 

Разредне старешине и наставнице Тања Радивојевић са IV-2 (09.06.), Јелена Ристић са I-3 (09.06., 16.06.), Светлана Живковић са III-4 (15.06.), Светлана Аћимовић са библиотекарском секцијом (15.06.), Наташа Алимпић са I-2 (18.06.) и Славица Влаисављевић са II-3 (22.06.), своје ученике су до последњег дана школске 2020/2021. године доводиле у Ранчићеву кућу. 

Актуелна изложбена поставка графика и слика примењене уметнице Зорице Ђорђевић Митровић пријала је оку и заинтересовала младу публику, јер је обрађивана тема природе која је деци блиска и препознатаљива. Поред галеријског програма, деци је дружење на отвореном још како пријало и улепшало завршне школске дане пред одлазак на распуст.

Изложба „Разговор с природом“ Зорице Ђорђевић Митровић, примењене уметнице доступна је за публику у Ранчићевој кући, знаменитом варошком дому и галерији Центра за културу Гроцка све до 30. јуна, а улаз за све посетиоце је слободан, уз поштовање и примену мера заштите.

 

Галерију фотографија можете погледати у ФБ албуму Центра за културу Гроцка ОВДЕ. 

 

Повезани садржај