Пети сајам зимнице „Jесења кухиња у Гроцкој“

12. октобар 2021.

 

Градска општина Гроцка заједно са  ЈП „Пијаце и зеленило“ Гроцка,  представљају пети сајам зимнице, под називом „Јесења кухиња у Гроцкој“.
Сајам се одржава 13. октобра  на „Грочанској чаршији“. Свечано отварање сајма зимнице ће пратити културно-уметнички програм  који  ће се одржати у 10 часова на платоу испред зграде Градске општине Гроцка.

Посетиоци Гроцке имаће прилику да уживају у ревијалној и продајној изложби зимнице и осталих домаћих производа која се организују у сарадњи са Удружењима жена и Удружењима пензионера са простора општине Гроцка, као и са другим Удружењима са простора града Београда са којим општина Гроцка има одличну сарадњу.


У оквиру манифестације ће се одржати такамичење у  дегустацији најбољег џема од кајсије,  којег ће учесници донети већ спремљен на своје тезге.
За такмичење у најбољем  џему  могу се пријавити Удружења која ће представити једну теглу за дегустацију, а могу се пријављивати такмичари и самостално.
Жири очекује тежак, али и сладак задатак да оцени џемове наших суграђана. Прва три места у овом такмичењу очекују специјалне награде.

Пријаве за овогодишњи сајам и такмичење ће трајати до 10. октобра. Можете се пријавити на следећи број телефона:
066-806-3013

Репортажа се може прочитати на порталу ГО Гроцка. 

 

Повезани садржај