Дневна штампа о завршеној радионици мурала ,,Причамо бојама – осликајмо за децу"

08. фебруар 2017.

 

Званични сајт града Београда БЕОИНФО доноси вест о резултатима радионице мурала ,,Причамо бојама – осликајмо за децу“ одржане током зимског распуста у Калуђерици у организацији Центра за културу Гроцка, која је на најлепши начин преобразила просторије дечјег одељења амбуланте у Калуђерици:
БЛИЦ Онлине такође преноси вест о успешно завршеним муралима у Калуђерици.

БЕОИНФО линк

 

БЛИЦ Онлајн такође преноси вест о успешно завршеним муралима у Калуђерици:

- Радионица мурала „Причамо бојама – осликајмо за децу” у организацији Центра за културу Гроцка преобразила је просторије дечјег одељења амбуланте у Калуђерици. Површине зидова педијатријског одељења прекрили су ведри и поетични призори налик на оне из бајки и песмарица за децу, а појавили су се и јунаци које деца обожавају, попут диносауруса, жирафа…

БЛИЦ Онлајн

 

Дневни лист ПОЛИТИКА у среду, 8. фебруара у оквиру рубрике „Београд“ доноси вест о радионици мурала „Причамо бојама“ у Калуђерици, где су деца и млади током зимског распуста осликали одељење педијатрије, у организацији Центра за културу Гроцка и подршком ДЗ „Гроцка“ и ОШ „Алекса Шантић“ из Калуђерице.
Велико хвала колегамаиз „Политике“ на пажњи коју посвећују лепим дешавањима у Гроцкој.

 

Повезани садржај

25мај2020
 МАГИЧНИ брег изнад Гроцке

МАГИЧНИ брег изнад Гроцке

25 мај 2020

Поводом 25. маја, дана када је рођен доживотни председник бивше Југославије, дневни лист ПОЛИТИКА доноси причу о једном од његових омиљених места.