„Дани европске баштине – Живо наслеђе“ у Гроцкој

17. октобар 2023.

 

Уживали смо бескрајно у овогодишњем садржајном и занимљивом програму установа, колега и других учесника манифестације „Дани европске баштине 2023“!

Градска општина Гроцка и Центар за културу Гроцка су се у културно-туристичку манифестацију „Дани европске баштине са темом „Живо наслеђе“ укључили разноврсним програмима (ликовним, галеријским, музичким, образовним, трибинским, дигиталним, ревијалним / такмичарским), као и кустоским вођењем заштићеним културним добрима; самостално и у мрежи сарадње са установама културе и стручним сарадницима, и Смиљаном Попов, новинарком и ауторком серијала „Београд за почетнике“.
Као и претходних година, септембар и октобар месец, стара варош на Дунаву обележавала је „Дане европске баштине“, будући да окружење обилује вредним културним наслеђем.
Едукативни и културно-туристички програми реализовани су у оквиру више сегмената који су пропраћени пре свега разноврсним и атрактивним садржајима, а потом употпуњени и бројем посетилаца/корисника програмских целина.
 
 
Галерију фотографија можете погледати у ФБ албуму Центра за културу Гроцка ОВДЕ. 

 

Повезани садржај