Признање за допринос промоцији и популаризацији наслеђа

23. октобар 2021.

 

ВЕЛИКО ХВАЛА Секретаријату за привреду града Београда, главном покровитељу манифестације Дани културне баштине у Србији, на признању за допринос промоцији и популаризацији наслеђа у оквиру манифестације у 2020. и 2019. години.

Посебно хвала представницама Секретаријата, драгим колегиницама Нади Радосављевић Зец и Марији Вуковић, које су свечано доделиле признања и присуствовале изванредном наступу Хора Дечјег културног центра Београд са програмом Боје Европе" на летњој сцени Ранчићеве куће, у част манифестације Дани Европске баштине, а у оквиру Музичке баште Центра за културу Гроцка.
 
И најтоплије хвала онима који су овај догађај подршком и сарадњом омогућили и учинили незаборавним - Дечјем културном центру Београд и Хору ДКЦБ којим руководи мр Невена Ивановић, ОШ Илија Гарашанин из Гроцке, учитељицама и ђацима.
 
*Музички програм „Музичка башта“ Центра за културу Гроцка је реализован и суфинансиран средствима Републике Србије – Министарства културе и информисања, средствима Града Београда – Секретаријата за културу, као и подршком Општине Гроцка.

 

Повезани садржај