ТРЕНИНГ ЗА ИЗРАДУ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКТА „Пројектни језик активне заједнице 2017“

08. мај 2017.

 

Центар за културу Гроцка Вас позива да се пријавите!
ТРЕНИНГ ЗА ИЗРАДУ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКТА
„Пројектни језик активне заједнице 2017“
27. и 28. мај, 3. и 4. јун 2017. године.

Тренингом „Пројектни језик активне заједнице 2017“ планирана је обука за припрему конкурсне документације на отворене позиве за финансирање пројеката.
Сам процес аплицирања код различитих домаћих и ЕУ фондова је сложен, док се финансијска средства додељују искључиво детаљно испланираним и разрађеним пројектима по основу јасно дефинисаних критеријума евалуације.
Циљ тренинга је пружити полазницима основна знања о процесу израде предлога пројекта, као што су дефинисање друштвеног проблема који се жели решити пројектом, дефинисање циљева, циљне групе и корисника пројекта, разрада активности, израда буџета, формирање партнерстава, упознавање са Е-апликацијом за европске програме.

Коме је тренинг намењен?
Тренинг је намењен запосленима у школама, локалној самоуправи, представницима институција, цивилног и приватног сектора, физичким лицима која желе да се упознају са методологијом израде пројеката. Тренинг се препоручује особама које немају искуства у писању пројеката или желе да обнове своје знање.
Трајање тренинга: 4 дана (током два викенда), мај-јун 2017. године
Датум одржавања тренинга: 27. и 28. мај, 3. и 4. јун 2017. године
Време тренинга: од 10:00 до 13:00, и од 14:00 до 17:00 часова
Локација: Центар за културу Гроцка, Мајевичка бр. 9 у Гроцкој (Ранчићева кућа)

Организатор тренинга: Центар за културу Гроцка, установа културе општине Гроцка. Своју основну делатност реализује у широком пољу савремене културе, кроз организацију изложби, концерата, креативних радионица, дискусионих програма, манифестација… Центар за културу своје богате програмске и пројектне активности реализује самостално или у сарадњи са другим културним и образовним институцијама, као и цивилним сектором. Седиште установе је Ранчићева кућа, споменик културе од великог значаја за РС.

Тренинг воде:
- Дејана Балтес: Координаторка Канцеларије за младе Града Суботице. Мастер омладинска радница на Универзитету у Новом Саду. У оквиру програма „Млади у Акцији“/“Ерасмус+“, активно се бави координисањем интернационалних волонтера ЕВС програма, вођењем и креирањем омладинских размена као и реализацијом интернационалних тренинга. Од 2011. активно учествује у изради и евалуацији пројеката Ерасмус+ програма. Чланица је тренерског тима КОМС-а и Фондације Темпус Београд.
- Бојан Милосављевић: Позоришни редитељ и МА политикологије на модулу јавне политике, Факултет политичких наука у Београду. Дизајнирао и координирао међународнe и ЕУ пројекте за програме ЕАЦЕА извршне агенције Европске комисије и МАТРА програм Краљевине Холандије. Учествовао у двадесетак пројеката међународне сарадње. Ради као пројектни менаџер за различите организације и институције.

Радни материјал: сваки учесник/ца добија материјал о процесу израде предлога пројекта у електронском облику.

Котизација: 3.000 дин (1.500 динара по викенду). Напомена: вредност тренинга по особи је 12.000дин, при чему Установа субвенционише ¾ износа.
Пријаве (попуњен формулар у наставку) слати маилом на centargrocka@gmail.com, са назнаком „За пројектни тренинг 2017“.

Додатне информације:
Особа за контакт: Даница Трајковић, 064 64 23 688
Центар за културу Гроцка, 011 850 23 21

——————————————————————–
ТРЕНИНГ ЗА ИЗРАДУ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКТА
Центар за културу Гроцка
27. и 28. мај, 3. и 4. јун 2017.
——————————————————————–

ОСНОВНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ о полазнику:

Име и презиме:
Организација:
Образовање:
Контакт телефон:
Контакт маил:

Искуство у писању пројеката:

Мотивација за учешће на тренингу:
——————————————————————–

*Молимо Вас да одговоре пошаљете на е-маил адресу Центра за културу Гроцка centargrocka@gmail.com са назнаком „За пројектни тренинг 2017“.

ФОРМУЛАР ЗА ПРИЈАВУ

 

Повезани садржај

25мај2020
 МАГИЧНИ брег изнад Гроцке

МАГИЧНИ брег изнад Гроцке

25 мај 2020

Поводом 25. маја, дана када је рођен доживотни председник бивше Југославије, дневни лист ПОЛИТИКА доноси причу о једном од његових омиљених места.