Даје се на знање: Почиње „ЛИКОВНО ПУТОВАЊЕ“ 2021, креативна радионица за децу

24. фебруар 2021.

 

Даје се на знање:
Почиње „ЛИКОВНО ПУТОВАЊЕ“ 2021, креативна радионица за децу
 
Пролећни циклус едукативних ликовних радионица „Ликовно путовање“ Центра за културу Гроцка намењених деци нижег основношколског узраста, отпочиње са радом у марту месецу и траје све до јуна 2021. године.

Ликовна радионица Центра за културу Гроцка подучава полазнике да истражују и изражавају се на ликовно креативан начин!применом различитих уметничких техника, упознаје их са основама ликовног језика, са културном баштином у окружењу...
 
Циљ радионице је да негује и подстиче дечју машту и креативност. Кроз примену различитих ликовних и примењених материјала, техника и поступака, полазници овладавају својим моторичким вештинама, вежбају усредсређеност, развијају визуелну перцепцију и естетске вредности. У складу са узрастом, полазницима је омогућено да користе литературу, монографије, каталоге, и на тај начин упознају дела познатих уметника.
 
Ликовне радионице Центра за културу Гроцка се одржавају у ОШ „Илија Гарашанин“ у Гроцкој (радионицу води Марион Дедић, дипл. сликарка), и у ОШ „Св. Сава“ - одељење Доња Мала у Врчину (радионицу води Мика Ловре, дипл. сликарка).
 
 
За пријављивање и додатне информације:
 
Центар за културу Гроцка, 011 850 23 21
 
Марион Дедић, 063 346 949, Мика Ловре, 064 283 05 01
 

 

Повезани садржај