Ликовна радионица наставља са радом: Ликовно путовање у Гроцкој и Калуђерици

14. септембар 2019.

 

 

Јесењи циклус Ликовне радионице Центра за културу Гроцка у Гроцкој намењен je деци основношколског узраста и отпочиње са радом у среду 18. септембра. Одржава се у кабинету за техничко образовање ОШ ,,Илија Гарашанин“ у Гроцкој и траје у тромесечном периоду септембар - децембар месец 2019. године. Након завршетка радионице, младе полазнике очекује групна изложба у Ранчићевој кући, галерији Центра за културу Гроцка. Радионицу води Марион Дедић, дипл. сликарка.

Термини рада радионице: среда и петак 14:00 - 15:30 часова;
Место: ОШ ,,Илија Гарашанин“ у Гроцкој, кабинет за техничко образовање;

За пријављивање и додатне информације:
Марион Дедић, 063 346 949
Центар за културу Гроцка, 011 850 23 21

Јесењи циклус Ликовне радионице Центра за културу Гроцка у Калуђерици намењен je деци основношколског узраста и отпочиње са радом у уторак 17 септембра. Одржава се у кабинету за ликовну културу ОШ „Милоје Васић“ у Калуђерици и траје у тромесечном периоду септембар - децембар месец 2019. године.Након завршетка радионице, младе полазнике очекује групна изложба у Ранчићевој кући, галерији Центра за културу Гроцка. Радионицу установе води Мика Ловре, дипл. сликарка.

Термини рада радионице: уторак и четвртак 15:30 - 17:00 часова;
Место: ОШ „Милоје Васић“ у Калуђерици, кабинет за ликовну културу;

За пријављивање и додатне информације:
Мика Ловре, 064 283 05 01

У септембру месецу, радионица тематски прати манифестацију „Дани европске баштине“ и упознаје полазнике са културним наслеђем у непосредном окружењу, како би разумели и вредновали традицију свога краја.

*Ликовна радионица Центра за културу Гроцка у јесењем циклусу подучава полазнике да истражују и изражавају се на ликовно креативан начин применом различитих уметничких техника и упознаје их са основама ликовног језика.
Циљ радионице је да негује и подстиче дечју машту и стваралаштво, развија осећај за лепо, као и осећај за тимски рад и пријатељство. У складу са узрастом, полазницима је омогућено да користе литературу – монографије, каталоге, и на тај начин се упознају са делима познатих уметника.

 

Повезани садржај

01август2020
"Стваралачка Гроцка" у ПОЛИТИЦИ

"Стваралачка Гроцка" у ПОЛИТИЦИ

01 август 2020

Дневни лист ПОЛИТИКА у оквиру културне рубрике "Синоћ у Београду" доноси вест о групној изложби "Стваралачка Гроцка" у Ранчићевој кући.

01август2020
Стваралачка Гроцка у Ранчићевој кући

Стваралачка Гроцка у Ранчићевој кући

01 август 2020

У Ранчићевој кући, галерији Центра за културу Гроцка, представљена је шеста групна изложба „Стваралачка Гроцка“, која ове године окупља педесет и једног учесника.