Посета Ликовној радионици установе у ОШ „Св. Сава“ у Врчину

28. децембар 2021.

 

Ликовна радионица Центра за културу Гроцка „Ликовно путовање“ у малој школи „ОШ Св. Сава“ у Врчину завршава своје ликовне авантуре, јер се ближи зимси распуст.

Последњег радионичарског часа у старој години, малишане су обишли директорка Центра за културу Гроцка Зорица Атић и директор школе која је домаћин радионице, ОШ „Св. Сава“ у Врчину Добрица Синђелић.
Дочекали су их срдачно полазници радионице са својим ликовним педагогом Миком Ловре, сликарком, показали своје знање и умење, и понајвише радост што имају прилику да се друже на креативан начин.
 
Деца су овом приликом добила брошуре о Гроцкој, које ће понети кућама да их разгледају заједно са својим породицама, али и позив да дођу у посету Ранчићевој кући, где ће на изложби „Ликовно путовање 2021“ ускоро бити изложени радови настали на ликовним радионицама Центра за културу Гроцка у Гроцкој и Врчину.
 
Директори установа, који успешно сарађују годинама уназад, сусрет на домаћем терену су искористили и да остваре договоре о даљој сарадњи, у оквиру заједничких пројеката и ђачких излетничких посета Гроцкој и њеним знаменитостима.
 
Малишанима желимо одличан успех на крају првог полугодишта, и леп и садржајан зимски распуст.
 
 

Галерију фотографија можете погледати у ФБ албуму Центра за културу Гроцка ОВДЕ. 

 

Повезани садржај

14јануар2022
Јавни позив за street art уметнике и уметнице: Осликајте мурал изузетним женама Србије

Јавни позив за street art уметнике и уметнице: Осликајте мурал изузетним женама Србије

14 јануар 2022

Амбасада Холандије у сарадњи са Центром за Женске студије, Културним центром ГРАД и девет градова у Србији-међу којима је и београдска Општина Гроцка, реализује пројекат.

14јануар2022
РАДИО БЕОГРАД 1: Шетња Грочанском чаршијом

РАДИО БЕОГРАД 1: Шетња Грочанском чаршијом

14 јануар 2022

У енциклопедијама се може прочитати да је чаршија део града, готово увек у самом средишту, који се у том облику и под тим називом највећим делом развио.