Радови деце из Гроцке на 65. Изложби ликовних радова деце и омладине Србије у Новом Саду

04. децембар 2019.

 

Центар за културу Гроцка се може похвалити да радови полазника Ликовне радионице у Гроцкој учествују на 65. изложби ликовних радова деце и омладине Србије у Новом Саду, на тему "Линија“. Радионицу Центра за културу у Гроцкој води Марион Дедић, дипл. сликарка.

Учесници из Гроцке на новосадској изложби су:
Александра Милак, 1. разред, Невена Николић, Мила Малешевић, 2. разред, Ана Гегић, Мирка Мишковић, Коста Станимировић, 4. разред.

Честитамо деци и њиховој менторки на овом ликовном успеху. Поносно истичемо да је Центар за културу Гроцка у континуитету присутан на ликовној и креативној сцени Србије. 
Треба имати на уму и да је конкуренција велика, као и да широм Србије наставници и ликовни педагози пријављују радове својих креативних група, промовишући дечје таленте, свој рад, и матичну установу/место одакле долазе.

Конкурс је расписао Центар за ликовно васпитање деце и омладине Војводине, а отварање изложбе је 14. децембра у 12 часова у Дечијем културном центру у Новом Саду.

 

Повезани садржај

24септембар2020
Свечаност отварања изложбе „Народно градитељство – споменик културе данас“ за Дане европске баштине 2020.

Свечаност отварања изложбе „Народно градитељство – споменик културе данас“ за Дане европске баштине 2020.

24 септембар 2020

Гостујућа изложба „Народно градитељство – споменик културе данас“ Завода за заштиту споменика културе града Београда у Ранчићевој кући и "Дани европске баштине"