Школица "Креатива Арт" у посети Ранчићевој кући

26. јул 2020.

 

Ранчићеву кућу су у суботу 25. јула посетила деца-полазници школице "Креатива Арт" из Винче, предвођена својим ликовним педагозима Миком Ловре и Кристином Додевски. Деца су се овом приликом по први пут упознала са Центром за културу Гроцка, и у мањим групама, уз примеру свих мера заштите, обишла Ранчићеву кућу како би видела како она изгледа изнутра, а такође и како изгледа групна изложба "Стваралачка Гроцка", која се тренутно поставља у галеријском простору.

Пошто је школица ликовног карактера, наши гости су се у башти Ранчићеве куће позабавили и цртањем. Тема је била управо ова лепа, стара кућа, а у фото-албуму овом приликом представљамо и један од најзанимљивијих радова, чијим су заталасаним кровом заполовиле дунавске рибе...

Галерију фотографија можете погледати у ФБ албуму Центра за културу Гроцка OВДЕ.

 

Повезани садржај

01август2020
"Стваралачка Гроцка" у ПОЛИТИЦИ

"Стваралачка Гроцка" у ПОЛИТИЦИ

01 август 2020

Дневни лист ПОЛИТИКА у оквиру културне рубрике "Синоћ у Београду" доноси вест о групној изложби "Стваралачка Гроцка" у Ранчићевој кући.

01август2020
Стваралачка Гроцка у Ранчићевој кући

Стваралачка Гроцка у Ранчићевој кући

01 август 2020

У Ранчићевој кући, галерији Центра за културу Гроцка, представљена је шеста групна изложба „Стваралачка Гроцка“, која ове године окупља педесет и једног учесника.