Завршено је Ликовно путовање у Гроцкој у 2019. години

19. децембар 2019.

 

За крај јесењег циклуса, децембарска инспирација на ликовној радионици у Гроцкој били су уметнички радови двојице уметника: холандског скулптора и сликара Карел Апела, и  швајцарског сликара Пол Клеа. За реализацију задатака коришћени материјали су били: картон, лепак, темпере, оловке у боји, папир у боји, креде и суви пастел који су деца користила за стваралачки процес и креативно изражавање. 

Центар за културу Гроцка организује ликовне радионице у три насеља ГО Гроцка, које се одвијају у јесењем и пролећном циклусу. Стваралачко путовање за ову 2019. годину се завршило, а 15. јануара 2020. године нас чека изложба радова полазника ликовне радионице из Гроцке, Калуђерице и Врчина. Колико су деца научила и овладала знањима на креативним радионицама, најбоље говори велико интересовање за њихов наставак, а оно ће се десити већ у марту месецу када почиње нови, пролећни циклус ликовних радионица Центра за културу Гроцка.

Радионицу Центра за културу која се одвија у Гроцкој води Марион Дедић, дипл. сликарка.

Место: ОШ ,,Илија Гарашанин“ у Гроцкој, кабинет за техничко образовање;

За пријављивање и додатне информације:

Марион Дедић, 063 346 949; Центар за културу Гроцка, 011 850 23 21
 

Галерију фотографија можете погледати у ФБ албуму Центра за културу Гроцка OВДЕ

 

Повезани садржај

29март2020
Мала ликовна интернет радионица за децу

Мала ликовна интернет радионица за децу

29 март 2020

Добар дан децо, добро дошли на нашу прву Ликовну интернет радионицу! Ко може, нека изволи и нека нам се придужи. Прва тема Мале радионице је ВРАБАЦ - симбол Београда.