ПУ „Лане“ на изложби „КРЕИРАЈ РАЗГЛЕДНИЦУ-ГРОЦКА КРАЈ ДУНАВА“

12. април 2023.

 

Предшколци и старија вртићка група ПУ „Лане“ из Гроцке у среду, 12. априла посетили су Ранчићеву кућу и дечју изложбу „Креирај разгледницу – Гроцка крај Дунава“. Са својим васпитачицама: Јасмином Смиљанић, Тијаном Петровић, Анитом Ристић и Душицом Богосављевић уживали су у изложбеној поставци на којој су изложени и радови њихових другара. Малишане је срдачно дочекала и провела кроз изложбу Зорица Атић, директорка Центра за културу Гроцка и ауторка уметничко-образовног концепта изложбе. Деца су показала видно знање у препознавању културних знаменитости Гроцке, што и јесте био циљ ликовног конкурса који је замишљен да осим тематске ликовне димензије, има и едукативну димензију.
Конкурсни задатак је био један од стимулативних начина да се деца осврну око себе, одмалена упознају и сроде са својим окружењем, и усвоје шта је то вредно пажње, неговања и чувања.
 
Групна дечја изложба „Креирај разгледницу – Гроцка крај Дунава“ траје до 24. априла. Добродошли!Галерију фотографија можете погледати у ФБ албуму Центра за културу Гроцка ОВДЕ.

 

Повезани садржај