Међународна конференција Узакрота Балкан Самит у Београду

09. април 2022.

 

Туристичка организација Београда је трећи пут за редом суорганизатор и домаћин међународне конференције Узакрота Балкан Самит (Uzakrota Travel Summit) која је одржана 8. априла у Хотелу Метропол Палас у Београду.
 
Овогодишњи Uzakrota Summit Balkans у сусрет туристичкој сезони протекао је са бројним гостима, званицама и панелистима у легендарном београдском Метрополу, а догађају је на позив Туристичке организације Београда и директора Миодрага Поповића присуствовала директорка Центра за културу Гроцка Зорица Атић.
 
Локација одржавања догађаја је драга и знана, јер је прелепа зелена и воћна Гроцка такође у знаку Метропола, већ 70 година... Као што знамо, чувени ресторан у Гроцкој је настао у овом угоститељском ланцу, како би био протоколарно место и репрезентација Србије и Југославије за најеминентније госте.
Обновљени ресторан Виногради заслужено блиста не само у новом издању за 21. век, већ и у новом туристичком бедекеру Београда „Београд за почетнике".
 
У водичу су наведене још две атракције воћне општине Гроцка - Органска Винарија Плавинци и Музеј ракије. Живели!
 
*Од оснивања 2010. године, Конференција је постала препознатљив бренд који окупља неке од најважнијих представника индустрије туризма на глобалном плану. Узакрота Самит је место сусрета професионалаца у туризму, представника дестинација, туристичких агенција, авиокомпанија, организатора путовања, хотелске индустрије, као и стартапа, инвеститора и технолошких компаниија у области туризма, и током године се одржава у неколико градова у Европи, Азији и Средњем истоку, укључујући и Београд.
 
 
Галерију фотографија можете погледати у ФБ албуму Центра за културу Гроцка ОВДЕ.


 

Повезани садржај

25април2024
ПОЛИТИКА пише о изложби ОНА у Ранчићевој кући

ПОЛИТИКА пише о изложби ОНА у Ранчићевој кући

25 април 2024

ПОЛИТИКА у рубрици „Београд“ пише о изложби скулптура „Она“ вајарке Владиславе Крстић, која је представљена пред бројном публиком и љубитељима уметности у Ранчићевој кући